«La Mireia ha estat la meva coach de confiança al llarg d’aquests tres anys i m’ha convidat a entrar en el món del wingwave de la millor manera: amb confiança i passió. Durant el temps que he estat acudint a ella, la Mireia ha demostrat ser una gran professional amb habilitats de treballar amb les emocions i les creences i una capacitat innovadora per a tractar cada situació que li he plantejat, trobant sempre camins de qualitat i eficaços.

Ha demostrat conèixer de primera mà el mètode wingwave i el coaching de les emocions i les creences, ja que sempre que he acudit a ella m’he sentit molt bé des del moment que he creuat la porta per marxar (a curt i a llarg termini, ja que quan m’he tornat a trobar amb un problema semblant, he sabut com abordar-lo).

Sempre ha sabut adaptar-se als conflictes interns que jo presentava, mantenir un excel·lent ambient de treball i transmetre els valors personals. Des del primer moment que vaig experimentar una intervenció amb ella, sóc una altra persona, i la meva vida ha canviat a millor.

Recomanaria a tothom que conec (de fet, ho he fet i ho seguiré fent sempre) acudir a la Mireia per a qualsevol situació personal que impedeixi a la persona evolucionar i provoqui un bloqueig que no permeti assolir algun objectiu (sigui de l’àmbit que sigui). Ella sabrà per on abordar la situació, ja que és una professional formada compromesa amb la seva feina, que transmet unes idees i una connexió amb la persona intervinguda de gran qualitat i comoditat, i que sap trobar cada detall i aplicar la metodologia donant molt bons resultats. A més, he tingut la sort de poder comptar amb ella per a realitzar un estudi en esportistes (jugadors d’handbol), el qual consistia en avaluar els efectes del mètode wingwave sobre els nivells d’ansietat que provocava l’absència de pràctica esportiva. Agrairé eternament haver conegut una persona com ella.»

Cèlia Fernández
×