27/07/2019 - INTRODUCCIÓ A LA PNL

Amb aquest mòdul podràs accedir als programes de Practitioner en PNL avalats per l'Associació Espanyola de Programació Neurolingüística (AEPNL)

Formació a Barcelona (Horta) Sala pendent de definir en funció de l’aforament final del curs

Data: 27 de juliol de 2019

Horari: de 9h a 13:30h 15:30h a 20h

Import: 75€   AFORAMENT LIMITAT

L’experiència humana es desenvolupa a través dels sentits, i en moltes ocasions no prenem consciència de la informació que ens transmeten, ni de com la processem. Sovint tractem aquesta informació exclusivament a través dels filtres de la ment cognitiva.

En aquest curs treballarem com arribar a aquesta informació més enllà d’aquests filtres, a través de la ment somàtica, i a expandir els nostres mapes. Trobarem i reconeixerem recursos i eines, les que sabem que tenim i aquelles de les que no en som conscients, i n’aprendrem d’altres per aplicar-les a la millora de la relació amb un mateix  i en les  interaccions amb els altres (en qualsevol context).

Saber-ne més…

29/12/2018 - 18h "Vull ser com l'àvia de Messi"

TecCat Talk

Pavelló municipal Josep Llavina i Esteve – Carrer Joaquim Blume s/n – Santa Maria de Palautordera

Import: 20€  (descompte del 50% per als socis del Club Handbol Palautordera o amb Codi Promocional- 10€) AFORAMENT LIMITAT

VII FESTIVAL TECCAT D’HANDBOL FEMENÍ – Gran Premi DIPUTACIÓ DE BARCELONA (www.teccat.cat)

Som conscients de la importància i responsabilitat que tenim?  La nostra manera d’acompanyar als fills/jugadors és la millor? Coneixem prou eines i recursos?

En aquesta xerrada obtindrem una primera  aproximació a diferents aspectes que ens poden ajudar a contribuir de forma rellevant al creixement de l’esportista, tan personalment com esportiva

— Inclou explicació i demostració del mètode Wingwave® per a la millora del rendiment esportiu —

×