“Vaig començar a fer sessions amb la Mireia arran de recomanacions de gent propera tant a mi com a ella. En el meu cas parlo d’un procés de dol d’una persona molt propera a mi que va morir fa 6 anys i no havia trobat la manera de fer-ho fins que vaig començar a fer sessions amb ella fa 6 mesos. En la Mireia he trobat una persona molt professional, atenta i amb moltíssima empatia i ganes de fer créixer en tots els sentits a tothom qui ho necessiti. Des del minut 1 et sents dins un ambient de confiança i tranquil·litat que ho fa tot més fàcil, connectes amb les teves emocions i en tot moment et sents acompanyada en el procés gràcies a la seva proximitat i estima per tot el que fa.  

En 6 mesos he notat canvis molt importants en mi mateixa, he guanyat seguretat, iniciativa, em conec molt més i sé com gestionar les emocions que sento si hi ha moments d’incertesa que em podrien generar estrès, i en el cas que em veiés superada sé de segur que podré contactar amb ella per poder-ho treballar.
En definitiva, el procés que estic vivint és sens dubte un viatge màgic cap a la pau amb mi mateixa i per agafar ganes de seguir creixent. No em cansaré de dir que la Mireia és una professional i una persona increïble.”

Marta Conejo
×